skip to Main Content
+047 66 98 10 00 [email protected]

Pasientvekt KERN MTS

Legg til Forespørsel

Beskrivelse

Dette er en medisinsk gelendervekt med håndliste. Denne vekten er godkjent i henhold til klasse III og er godkjent til medisinsk bruk i henhold til 93/42/EØF. Med hensyn til sikkerheten har vekten en stor plattform med sklisikker og slitesterk overflate. Vekten har en lav perronhøyde og har integrert adgangsramper på begge sider for, å lette irettesettelsen før veiing. Mulighet for sklisikker posisjonering med høydejusterbare gummiføtter. Vekten er lett når det kommer til hygienisk vedlikeholdelse på grunn av dens design.

Denne modellen har dynamisk veiefunksjon. Denne funksjonen er effektiv for stabilt vektresultat under veiing av urolige pasienter. Når vektverdien forblir uendret, vil en automatisk fastleggelse tre i kreft og fremvise verdien på displayet. Samt har vekten en BMI utregner. Vekten har ergonomisk skjerm med store taster og en LCD display med høy kontrast for enkel adgang og avlesing av pasientdata eller høyden for utregning av BMI.

Vekten har to støttehjul og gjør transporten lett.

Veieenheter: kg, lb

Pasientvekt KERN MTS er tilgjengelig i følgende modeller / størrelser:

MTS 300K100M

MERK: Noen produkter inkluderer en engelsk manual og ikke norsk. Hvis du har spørsmål om bruk av vekten, er du alltid velkommen til å kontakte oss!
 

Størrelser

Navn
Presisjon
Maks vekt
Veieplate
MTS 300K100MSPESIFIKASJONER 100 g 300 kg 550 x 550 mm
 

DATABLAD

  LAST NED DATABLAD

MANUAL

  LAST NED MANUAL

SPESIFIKASJONER

  Tilleggsinformasjon

Produsent Kern & Sohn
Producent Kern & Sohn
CE-merking Ikke spesifisert
Speditør UPS
Produktblad   LAST NED
Veieenheter g
Batteri type AA
Antal batterier 6
Batteri inkludert Nei
ZERO Nei
PUSH / PULL Nei
Back To Top